Ατλαντική Ένωση: Η Ήρεμη και Σταθερή Δύναμη - Ατλαντική Ένωση
Νέα - Ανακοινώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
Κεντρικά γραφεία
  • 210-7454000
  • 210-7794446
  • support@atlantiki.gr
  • Μεσογείων 71 & Ήλιδος 36 - ΤΚ.115 26 Αθήνα
Υποκατάστημα Θεσσαλονίκης Υποκατάστημα Ηρακλείου

Δελτία Τύπου

Ατλαντική Ένωση: Η Ήρεμη και Σταθερή Δύναμη

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Ατλαντική Ένωση: Η Ήρεμη και Σταθερή Δύναμη

By AsfalistikoMarketing Editorial Team -Feb 9, 2015

Αναδημοσίευση από Insurancedaily editorial team – 13 Μαρτίου 2015 στις 11:48 π.μ.

 

Η Ατλαντική Ένωση αποτελεί μια ιδιαίτερη περίπτωση στην ασφαλιστική αγορά με πορεία που δικαιώνει απόλυτα την επί δεκαετίες σταθερή εταιρική της πολιτική.

Η ιδιαιτερότητά της έγκειται στο γεγονός ότι ποτέ δεν θέλησε να εντυπωσιάσει, ποτέ δεν θέλησε να δηλώσει «πρώτη», ποτέ δεν τοποθέτησε το εταιρικό της προφίλ πιο πάνω από την ουσία των ασφαλιστικών της εργασιών, ποτέ δεν υπερίσχυσαν τα λόγια των έργων.

Πόσοι αλήθεια από τους μεμονωμένους απλούς πελάτες της ή τους υποψήφιους πελάτες της γνωρίζουν ότι ανήκει στον ελβετο-γερμανικό Όμιλο «BALOISE Group – BASLER Lebensversicherungs AG»; Πόσοι αλήθεια γνωρίζουν ότι συμμετείχε και στις δύο ασκήσεις του Πανευρωπαϊκού STRESS TEST Ασφαλιστικών Εταιρειών, επιβεβαιώνοντας και με το παραπάνω τις υγιείς οικονομικές βάσεις της και πετυχαίνοντας αποτελέσματα που καλύπτουν το απαιτούμενο όριο σχεδόν 3 φορές;

Το 45ο έτος της ηλικίας της την βρίσκει δυνατή, με γερές βάσεις, χωρίς προβλήματα οικονομικών κραδασμών. Σε μια ελληνική αγορά που στα τελευταία χρόνια της κρίσης έχει χάσει το 30% της παραγωγής της, η Ατλαντική Ένωση προχωρά αναπτυξιακά και κερδοφόρα, με τα δικά της όμως προσχεδιασμένα βήματα, χωρίς εξάρσεις και πανηγυρισμούς. Σύμφωνα με το έγκυρο οικονομικό έντυπο Fortune, η Ατλαντική Ένωση είναι μία εκ των 50 ταχύτερα αναπτυσσόμενων ελληνικών επιχειρήσεων όλων των κλάδων της οικονομίας και παράλληλα, σύμφωνα με την πλέον πρόσφατη έκδοση του ετήσιου οδηγού της ICAP, μία από τους «Πρωταθλητές Κερδών», κατακτώντας την 108η θέση, σε μία κλίμακα 500 ελληνικών επιχειρήσεων.

Όλα αυτά τα γνωρίζει η αγορά και της αποδίδει το σεβασμό που αρμόζει, τόσο προς την ίδια την εταιρεία, όσο (και κυρίως) προς τη Διοίκηση και τα Στελέχη της. Πέρα όμως από τα άμεσα οικονομικά στοιχεία και αποτελέσματα, η Ατλαντική Ένωση καινοτόμησε, πραγματοποιώντας μία από τις πιο ουσιαστικές επενδύσεις σε περιόδους κρίσης, με στόχο την πρόληψη και εξάλειψη της ασφαλιστικής απάτης, σε συνεργασία με τη SAS, η οποία είναι ηγέτιδα στο χώρο των Business Analytics. Η Εταιρεία υιοθέτησε και ενσωμάτωσε στην καθημερινή ασφαλιστική της λειτουργία τη λύση SAS Fraud Framework for Insurance, που λειτουργεί προληπτικά στην ανίχνευση, αντιμετώπιση και αποδοτική διαχείριση της ασφαλιστικής απάτης σε όλο το εύρος της επιχείρησης, πράξεις που δεν μπορούν να εντοπισθούν από παραδοσιακά συστήματα ελέγχου.

Ένα πρόσθετο χαρακτηριστικό της Εταιρείας αποτελούν οι άριστες και έντιμες σχέσεις της με τα δίκτυά της, με τους εκατοντάδες επαγγελματίες διαμεσολαβητές που αποτελούν τα κανάλια πρόσκτησης των εργασιών της. Οι παραδοσιακές και υγιείς αυτές σχέσεις αποτελούν πόλο έλξης όλο και περισσότερων Διαμεσολαβητών που αναζητούν σοβαρές και μακροχρόνιες ουσιαστικές συνεργασίες.

Η Εταιρεία αναφέρει στην ιστοσελίδα της, ως Αξίες της, την Αξιοπιστία, την Ασφάλεια, την Ποιότητα, την Ανταγωνιστική Τιμή και τη Φερεγγυότητα. Αν μας επιτρέπεται, θα προσθέταμε και το Σεβασμό προς τον Πελάτη και το Συνεργάτη. Τουλάχιστον, αυτή την αίσθηση μας δημιουργεί.

western film izle - jackie chan filmleri - nicolas cage filmleri - jason statham filmleri - leonardo dicaprio filmleri - full film izle