Ατλαντική Ένωση: Ενισχύει το δυναμικό της με δύο νέα στελέχη στον Κλάδο Ζωής! - Ατλαντική Ένωση
Επικοινωνήστε μαζί μας
Κεντρικά γραφεία
  • 210-7454000
  • 210-7794446
  • support@atlantiki.gr
  • Μεσογείων 71 & Ήλιδος 36 - ΤΚ.115 26 Αθήνα
Υποκατάστημα Θεσσαλονίκης Υποκατάστημα Ηρακλείου

Εταιρικά Νέα

Ατλαντική Ένωση: Ενισχύει το δυναμικό της με δύο νέα στελέχη στον Κλάδο Ζωής!

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016
Δημοσίευση: Τετάρτη, 21 Δεκέμβριος 2016 12:09
Ατλαντική Ένωση: Ενισχύει το δυναμικό της με δύο νέα στελέχη στον κλάδο ζωής!

 Γράφει:
Nextdeal newsroom 

   

Στην πρόσληψη δύο νέων στελεχών προχώρησε πρόσφατα η Ατλαντική Ένωση, κίνηση που θα συμβάλλει στον ανασχεδιασμό και στους υψηλούς στόχους της Εταιρίας.

 

Συγκεκριμένα, στο δυναμικό της εισήλθαν ο κ. Γεώργιος Γκάτσης, που ανέλαβε τα καθήκοντα του Διευθυντή Κλάδου Ζωής & Υγείας και ο κ. Γεώργιος Βλασσόπουλος, που ανέλαβε Υπεύθυνος Μονάδας Ομαδικών Ασφαλίσεων του Κλάδου Ζωής.

Ο κ. Γκάτσης είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πειραιά, Τμήματος Στατιστικής και Ασφαλιστικών Επιστημών και έχει μεταπτυχιακό τίτλο στα «Εφαρμοσμένα Οικονομικά και Χρηματοοικονομικά» από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Διαθέτει πολυετή εμπειρία σε Ασφαλιστικές Εταιρίες και συγκεκριμένα στους κλάδους Ατομικών και Ομαδικών Ασφαλίσεων Ζωής, καθώς και Διαχείρησης Κινδύνων, έχοντας ασχοληθεί με την εφαρμογή του πλαισίου Solvency II.

Ο κ. Βλασσόπουλος είναι απόφοιτος του Μαθηματικού Τμήματος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ξεκίνησε την καριέρα του το 1990 στην Αlico-Μetlife, ως επικεφαλής του Κλάδου Ομαδικών Ασφαλίσεων Ζωής και Υγείας και στη συνέχεια επικεφαλής Τομέα Ατυχημάτων και Υγείας στην Περιφέρεια Ανατολικής και Νότιας Ευρώπης.

Πηγή: www.nextdeal.gr
western film izle - jackie chan filmleri - nicolas cage filmleri - jason statham filmleri - leonardo dicaprio filmleri - full film izle