Η πρώτη ασφαλιστική εταιρία σε φερεγγυότητα στην ελληνική αγορά - Ατλαντική Ένωση
Επικοινωνήστε μαζί μας
Κεντρικά γραφεία
  • 210-7454000
  • 210-7794446
  • support@atlantiki.gr
  • Μεσογείων 71 & Ήλιδος 36 - ΤΚ.115 26 Αθήνα
Υποκατάστημα Θεσσαλονίκης Υποκατάστημα Ηρακλείου

Η πρώτη ασφαλιστική εταιρία σε φερεγγυότητα στην ελληνική αγορά
Η Ατλαντική Ένωση μέσα σε μία οικονομική κρίση την οποία περνάμε θεώρησε ότι θα πρέπει να είναι πολύ ισχυρή οικονομικά, ώστε να μπορεί να προσφέρει σωστά προγράμματα, σωστές καλύψεις, σε σωστές τιμές και με απόλυτη εγγύηση στους πελάτες της.

Αποτέλεσμα της προσπάθειας αυτής ήταν να είναι η πρώτη ασφαλιστική εταιρία σε φερεγγυότητα βάσει του Solvency II σε όλη την Ελληνική αγορά έχοντας το 267,4%.

Ένα ποσοστό, το οποίο έχουν μόνον οι καλές εταιρίες της Βόρειας Ευρώπης.

Αυτό ακριβώς της δίνει τη δυνατότητα να μπορεί να ξοδέψει χρήματα ενισχύοντας τα όπλα των συνεργατών της.

Στόχος λοιπόν της εταιρίας μας είναι η συνεχής βελτίωση των υπαρχόντων προγραμμάτων, αλλά και η δημιουργία νέων εντέλει καλύψεων, όπως π.χ. τα drones, που είμαστε οι πρώτοι που τα καλύπτουμε στη χώρα μας και μέχρι τώρα από ότι γνωρίζω οι μοναδικοί, η παροχή κάλυψης στα ποδήλατα, στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα κλπ.

Ταυτόχρονα υπάρχει μία συνεχής βελτίωση των μηχανογραφικών υπηρεσιών μας, ώστε να μπορούν οι συνεργάτες και οι πελάτες μας να εξυπηρετούνται με τον όσο το δυνατόν πιο εύκολο τρόπο (χαρακτηριστικό παράδειγμα η καθιέρωση / υλοποίηση της ηλεκτρονικής υποβολής αίτησης ασφάλισης στον κλάδο Ζωής). Είναι η λεγόμενη φιλοσοφία του νερού. Ως γνωστόν το νερό διαλέγει πάντα τον ευκολότερο δρόμο.

Συνεπώς κύριος στόχος της εταιρίας είναι η ανάπτυξη σε νέους και παλαιούς κλάδους, χρησιμοποιώντας και αυξάνοντας το δίκτυο των συνεργατών μας δίνοντας του συνεχή νέα και πιο βελτιωμένα όπλα.

Η ελληνική πραγματικότητα, η ελληνική οικονομική κατάσταση έχει κάνει μία τεράστια αλλαγή, έχει βγει από παλαιούς τρόπους δουλειάς και μπαίνει σε εντέλει νέους τρόπους  εκσυγχρονισμένους.

Αυτό δημιουργεί σοβαρά προβλήματα σε ανθρώπους που είχαν συνηθίσει να δουλεύουν με τον παλαιό τρόπο.

Αυτοί οι άνθρωποι εάν δεν προσαρμοστούν δεν έχουν ελπίδες ανάπτυξης και εν κατακλείδι επιβίωσης.

Το μέλλον ανήκει στους σύγχρονους επαγγελματίες και μάλιστα στους ικανούς.

Η ανάπτυξη της ασφαλιστικής αγοράς είναι δεδομένη, καθ’ ότι η Ελλάδα είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, συνεπώς δεν μπορεί να μένει πίσω. Το ποσοστό μας σαν χώρα, όσον αφορά το ακαθάριστο προϊόν που πάει σε ασφάλιστρα, είναι κατά μέσο όρο 2,1% όταν η υπόλοιπη Ευρώπη έχει μέσο όρο 7,5%

Το θέμα είναι πότε θα γίνει αυτό. Επειδή αναμφισβήτητα θα χρειαστεί χρόνος, η ανάπτυξη και η επιτυχία θα γίνει εκεί, όπου υπάρχουν ικανοί και σύγχρονοι επαγγελματίες και με σοβαρή οικονομική υπόσταση.

Με αυτούς θα υπάρξει μία σοβαρή οικονομική ανάπτυξη της ασφαλιστικής αγοράς και έχουν την απόλυτη στήριξη της εταιρίας μας.

bruce willis filmleri - will smith filmleri - vin diesel filmleri - natalie portman filmleri - sylvester stallone filmleri - full film izle