Επείγουσα τεχνική βοήθεια κατοικιών - Ατλαντική Ένωση
Επικοινωνήστε μαζί μας
Κεντρικά γραφεία
  • 210-7454000
  • 210-7794446
  • support@atlantiki.gr
  • Μεσογείων 71 & Ήλιδος 36 - ΤΚ.115 26 Αθήνα
Υποκατάστημα Θεσσαλονίκης Υποκατάστημα Ηρακλείου

Επείγουσα τεχνική βοήθεια κατοικιών

HOME – SHOP & OFFICE

 ASSISTANCE – EMERGENCY & CONNECTION SERVICE

(Τηλέφωνο επικοινωνίας    210 74 70 001    24ΩΡΗ ΚΑΛΥΨΗ)

  ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΖΗΜΙΩΝ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥΣ  ΧΩΡΟΥΣ

ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ

ΑΤΤΙΚΗΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΛΑΡΙΣΑΣ - ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ - ΑΧΑΙΑΣ - ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ & ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

H MAPFRE ASISTENCIA φροντίζει με ειδικευμένους τεχνίτες και προσωπικό, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο να βρίσκεται κοντά σας παρέχοντας:

EMERGENCY SERVICE (υπηρεσία επείγουσας τεχνικής βοήθειας)

Η συγκεκριμένη υπηρεσία καλύπτει το κόστος εργασίας, το κόστος μετακίνησης του τεχνικού καθώς και το κόστος των απαραίτητων υλικών. Ο Ασφαλισμένος δεν έχει επιπλέον επιβάρυνση, μέχρι το όριο της κάλυψης, όπως περιγράφεται πιο κάτω.

  • Αμεση επέμβαση για επείγουσα αποκατάσταση ζημιών σε ηλεκτρικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις, κρύσταλλα, πόρτες, παράθυρα και κλειδαριές.
  • Κάλυψη του κόστους επισκευής των ζημιών που ενδέχεται να προκληθούν για τη διάσωση ή απεγκλωβισμό ατόμου ή ατόμων στην ασφαλισμένη κατοικία.
  • Υπηρεσία φύλαξης του ασφαλισμένου χώρου σε περίπτωση που μετά από φωτιά, έκρηξη, πλημμύρα και κλοπή παραμένει απροστάτευτος.
  • Προσωρινή αντικατάσταση της TV, του VIDEO, του FAX, του DVD

Το όριο για τις προαναφερόμενες υπηρεσίες ανέρχεται στα 60 ευρώ ανά ειδικότητα, και με την προυπόθεση ότι ο ασφαλισμένος θα κάνει χρήση τρεις (3) φορές ανά υπηρεσία, και συνολικά πέντε (5) φορές ανά έτος.

CONNECTION  SERVICE (υπηρεσία αποστολής τεχνικών)

Αφορά την αποστολή ειδικευμένων τεχνικών, έπειτα από αίτημα του Ασφαλισμένου, για μη επείγουσες περιπτώσεις, με σκοπό τη σύνταξη προϋπολογισμού για εργασίες που επιθυμεί να πραγματοποιήσει ο Ασφαλισμένος στον ασφαλισμένο χώρο. Εάν η προσφορά γίνει αποδεκτή από τον Ασφαλισμένο, η Εταιρεία Τεχνικής Βοήθειας με την οποία συνεργαζόμαστε, αναλαμβάνει το συντονισμό της εργασίας, την εγγύηση για την ποιότητα της για περίοδο έξι μηνών, καθώς και τον έλεγχο του κόστους που, σ’ αυτές τις περιπτώσεις βαρύνει τον Ασφαλισμένο.

Η  κάλυψη αυτή μπορεί να δωθεί σε όλα τα ασφαλιστήρια που καλύπτουν ακίνητο γραφείων, καταστημάτων, κατοικιών

 Το ετήσιο κόστος ασφάλισης για την ανωτέρω παροχή  είναι :            6,00€

 

bruce willis filmleri - will smith filmleri - vin diesel filmleri - natalie portman filmleri - sylvester stallone filmleri - full film izle