Εικόνα της Ατλαντικής Ένωσης
Επιστροφή

ATLAS Hospital

Η ασφάλεια της υγείας σας στην πιο ανταγωνιστική τιμή!

Η Ατλαντική Ένωση με το νοσοκομειακό πρόγραμμα Atlas Ηospital, σας εξαφαλίζει την πλέον αξιοπρεπή κάλυψη της υγείας σας με πρόσβαση σε δίκτυο συμβεβλημένων ιδιωτικών νοσοκομείων, στην καλύτερη δυνατή τιμή. Σε συνεργασία με τον όμιλο Ευρωκλινικής, την  Euromedica-Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης και το Ιατρόπολις, έχετε τη δυνατότητα περίθαλψης με απευθείας κάλυψη των εξόδων νοσηλείας από την Εταιρία

Ασφαλιστικές Καλύψεις

100% κάλυψη εξόδων νοσηλείας στην Ελλάδα
€ 50.000 ανώτατο ετήσιο όριο κάλυψης
Επιλογή δωματίου Β΄ (Δίκλινο)
Συμμετοχή σας στα έξοδα νοσηλείας € 1.000 ή € 1.500 ανά περιστατικό νοσηλείας
Ημερήσια επέμβαση ή θεραπεία (χωρίς διανυκτέρευση) με αφαίρεση της συμμετοχής σας € 600 ή € 750
Κάλυψη εξόδων νοσηλείας σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ή Αυξημένης Φροντίδας
100% Αμοιβές χειρουργού, αναισθησιολόγου ή θεράποντα ιατρού
Έξοδα βοηθητικών υπηρεσιών: Καλύπτονται φάρμακα, υγειονομικό υλικό (επιδέσμους,νάρθηκες κλπ), υλικά οστεοσύνθεσης, έξοδα χειρουργείου και χρήσης χειρουργικών συσκευών που είναι απαραίτητες για την επέμβαση, αίμα, πλάσμα αίματος, ορούς, οξυγόνο κλπ.
Έξοδα διαγνωστικών & απεικονιστικών εξετάσεων: Καλύπτονται ιατρικές εξετάσεις, ακτινογραφίες, αξονικές ή μαγνητικές τομογραφίες, υπερηχογραφήματα, ηλεκτροκαρδιογραφήματα και τις γνωματεύσεις σχετικά με αυτά από τον ειδικό ιατρό
Κάλυψη εξόδων Χημειοθεραπείας - Ακτινοθεραπείας. Καλύπτονται τα φάρμακα για τις χημειοθεραπείες-ακτινοθεραπείες, μόνο εφόσον έχουν συνταγογραφηθεί από τον κυρίως Ασφαλιστικό Φορέα (ΕΟΠΥΥ) του ασφαλισμένου και προσκομισθούν από τον ασφαλισμένο στο νοσηλευτήριο
Κάλυψη δαπανών αγοράς και τοποθέτησης τεχνητού προσθετικού μέλους, αρτηριών, βαλβίδας καρδιάς, βηματοδότη, απινειδωτή και ειδικών υλικών
Κάλυψη εξόδων ασθενοφόρου για μεταφορά στα συμβεβλημένα νοσοκομεία εντός των Νομών Αττικής και Θεσσαλονίκης

Τι σας προσφέρει

Ένα σύνολο σύγχρονων ασφαλιστικών παροχών, υψηλό επίπεδο υπηρεσιών σε συνεργασία με συγκεκριμένο Δικτύο παρόχων υγείας

Τι εξασφαλίζετε

Την ανάθεση της προστασίας της υγείας σας (όπως και των αγαπημένων σας) σε εξειδικευμένα ιδιωτικά νοσηλευτικά ιδρύματα, με την αξιοπιστία της Ατλαντικής Ένωσης, αποφεύγοντας τις οικονομικές επιπτώσεις που μπορεί να προκύψουν

Συχνές Ερωτήσεις

ΚΛΑΔΟΣ ΖΩΗΣ

Γιατί να ασφαλιστώ στην Ατλαντική Ένωση;

Γιατί η Ατλαντική Ένωση, με 50 χρόνια παρουσίας στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, με την τεχνογνωσία της και με τον υψηλότερο δείκτη φερεγγυότητας μεταξύ των ασφαλιστικών εταιρίων γενικών ασφαλίσεων και ζωής, αποτελεί την πλέον αξιόπιστη λύση για την προστασία των αγαπημένων σας προσώπων και της περιουσίας σας.

Μπορώ να ασφαλίσω την οικογένεια μου;

Μπορείτε μέσω των προγραμμάτων που διαθέτουμε (υγείας-αποταμιευτικά-προστασίας)

Υπάρχει όριο ηλικίας για την ένταξη μου σε κάποιο πρόγραμμα;

Ανάλογα με το πρόγραμμα που θα επιλέξετε, υπάρχουν όρια ηλικίας.

Εάν ασφαλιστώ, με ποιό τρόπο θα καταβάλλω τα ασφάλιστρα μου και πόσο συχνά;

Τα ασφάλιστρα μπορούν να καταβληθούν, μέσω πάγιας χρέωσης του τραπεζικού σας λογαριασμού, με ταχυπληρωμή, με κατάθεση στους τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρίας, μέσω πιστωτικής κάρτας.

Η τακτική καταβολή των ασφαλίστρων μπορεί να γίνει κάθε 3, 6 ή 12 μήνες και μηνιαίως μέσω πάγιας χρέωσης λογαριασμού ή πιστωτικής κάρτας.

Γιατί να συμπληρώσω την σύνταξη μου με ένα συνταξιοδοτικό πρόγραμμα σε ασφαλιστική εταιρία;

Με δεδομένο ότι το κοινωνικό σύστημα ασφάλισης της χώρας μας βρίσκεται σε οριακό σημείο, η ιδιωτική ασφάλιση σας εξασφαλίζει εγγυημένο εισόδημα, αφορολόγητη σύνταξη, εγγυημένη ετήσια απόδοση, επιπλέον όφελος από υπεραποδόσεις, προστασία από τον πληθωρισμό μέσω ετήσια αναπροσαρμογής των καταβολών σας και εξασφαλίζει την οικογένεια σας σε περίπτωση ατυχούς γεγονότος.

Με ποιούς τρόπους θα μου αποδώσετε το ποσό που θα δικαιούμαι στη λήξη του συνταξιοδοτικού μου προγράμματος;

Μπορείτε να επιλέξετε να σας καταβληθεί εφάπαξ το κεφάλαιο ή σε μορφή ισόβιας σύνταξης.

Κάθε πότε θα έχω ενημέρωση για τις υπεραποδόσεις του προγράμματος μου;

Μία φορά το χρόνο θα σας αποστέλλεται έγγραφη ενημέρωση.

Μπορώ να ασφαλιστώ για νοσοκομειακή και εξωνοσοκομειακή περίθαλψη;

Μπορείτε να επιλέξετε κάποιο από τα προγράμματα που διαθέτει η εταιρία και το οποίο θα ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Θα πρέπει να υποβληθώ σε ιατρικές εξετάσεις για να γίνω δεκτός στην ασφάλιση;

Η εταιρία μπορεί να ζητήσει ιατρικό προασφαλιστικό έλεγχο, ανάλογα με το ασφαλιστικό πρόγραμμα, το κεφάλαιο, την ηλικία αλλά και την γενικότερη εικόνα του υποψήφιου προς ασφάλιση.

Με ποιό τρόπο θα αποζημιωθώ σε περίπτωση νοσηλείας μου;

Εάν η νοσηλεία γίνει σε συμβεβλημένο νοσοκομείο, τότε αναλαμβάνει η εταιρία την απευθείας εξόφληση των δαπανών σας. Σε περίπτωση νοσηλείας σε μη συμβεβλημένο νοσοκομείο, το κόστος της νοσηλείας καταβάλλεται από εσάς και στη συνέχεια μας προσκομίζετε τα παραστατικά για να σας εξοφλήσουμε απολογιστικά.

Ποιό το συμφέρον μου να επιλέξω πρόγραμμα νοσοκομειακής περίθαλψης με καθορισμένη συμμετοχή ή απαλλαγή;

Σας συμφέρει διότι έτσι επιτυγχάνετε μείωση του ύψους των ασφαλίστρων που καταβάλλετε ετησίως.

Με ποιούς τρόπους πρέπει να ενημερώσω την Ατλαντική Ένωση σε περίπτωση ασθένειας

Με απευθείας επικοινωνία είτε με το τμήμα αποζημιώσεων, είτε με τον ασφαλιστικό σας σύμβουλο.

Τι όφελος θα έχω αν κάνω χρήση του κυρίως ασφαλιστικού μου φορέα σε περίπτωση νοσηλείας μου;

Σας οφελεί διότι έτσι υπάρχει η δυνατότητα να μην χρεωθεί το ποσό της απαλλαγής (εάν υπάρχει) ή να σας καταβληθεί bonus συμμετοχής άλλου φορέα.

Με ποιό τρόπο μπορώ να κλείσω ραντεβού για ιατρική εξέταση ή διαγνωστικές εξετάσεις;

Απαιτείται η επικοινωνία σας με το συντονιστικό κέντρο της εταιρίας προκειμένου να οριστεί το ραντεβού με το διαγνωστικό κέντρο ή τον συμβεβλημένο ιατρό.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΩΝ

Με ποιούς τρόπους μπορώ να πληρώσω τα ασφάλιστρά μου;

Η ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ  ΕΝΩΣΗ,  για  την καλύτερη  εξυπηρέτησή σας, εφαρμόζει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής ασφαλίστρων:

 • Πληρωμή στον εξουσιοδοτημένο από την εταιρία Ασφαλιστικό σας Διαμεσολαβητή.
 • Ταχυπληρωμή μέσω των Ε.Λ.Τ.Α.,με την προσκόμιση του σχετικού εντύπου Πληρωμής Ασφαλίστρων, το όποιο  έχετε παραλάβει ταχυδρομικά. Συνιστούμε να φυλάσσετε την απόδειξη εξόφλησης του ταχυδρομείου, η οποία έχει ισχύ απόδειξης πληρωμής του ασφαλιστηρίου.
 • Πληρωμή μετρητών στα ταμεία των τραπεζών.Έχετε τη δυνατότητα εξόφλησης των ασφαλίστρων των συμβολαίων σας στα ταμεία όλων των τραπεζών. Αναφέρετε στον ταμία ότι η εξόφληση θα γίνει με κωδικό πληρωμής και δηλώνετε τον κωδικό που αναγράφεται στην εμπρόσθια όψη της Ειδοποίησης Πληρωμής  Ασφαλίστρων, την οποία έχετε παραλάβει ταχυδρομικά.
 • Μέσω  web banking όλων των τραπεζών, χρησιμοποιώντας τον κωδικό πληρωμής που αναγράφεται στην εμπρόσθια όψη της Ειδοποίησης Πληρωμής Ασφαλίστρων, την οποία έχετε παραλάβει ταχυδρομικά.
 • Πληρωμή με πιστωτική κάρτα: α) εφάπαξ ή μέχρι 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις μέσω του εταιρικού site atlantiki.gr, χρησιμοποιώντας τον κωδικό πληρωμής που αναγράφεται στην εμπρόσθια όψη της Ειδοποίησης Πληρωμής Ασφαλίστρων, την οποία έχετε παραλάβει ταχυδρομικά ή β) με πάγια εντολή χρέωσης. Στην περίπτωση αυτή, επιστρέφετε στην εταιρία συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο το έντυπο χρέωσης πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, με e mail στη διεύθυνση  collect@atlantiki.gr ή με Fax στο 210 74 54 244 ή ταχυδρομικά. 
 • Πληρωμή με χρεωστική κάρτα, μέσω του εταιρικού site atlantiki.gr, χρησιμοποιώντας τον κωδικό πληρωμής που αναγράφεται στην εμπρόσθια όψη της Ειδοποίησης Πληρωμής Ασφαλίστρων, την  οποία έχετε παραλάβει ταχυδρομικά.
 • Πληρωμή με πάγια χρέωση του τραπεζικού λογαριασμού σας . Στην περίπτωση αυτή, επιστρέφετε στην εταιρία συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο το έντυπο χρέωσης τραπεζικού λογαριασμού, με e mail στη διεύθυνση collect@atlantiki.gr ή με Fax στο 
  210 74 54 244 ή ταχυδρομικά.
 • Σε εντεταλμένο από την Εταιρία μας πρόσωπο ( Αθήνα & προάστια ). Τηλ. Επικοινωνίας: 210 74 54 087 – 089 .Παρέχεται η δυνατότητα εξόφλησης των ασφαλίστρων στον εισπράκτορα (και με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα), χωρίς καμία δική σας επιβάρυνση.
 • Στα κεντρικά γραφεία της Εταιρίας(ώρες λειτουργίας Δευτέρα – Παρασκευή και ώρες 08.30 π.μ. -15.30 μ.μ.)

Χρήσιμες Συμβουλές

 • Το κόστος για την ασφάλιση οικοδομής κατοικίας ανέρχεται σε € 130 το χρόνο για ένα σπίτι 100 τ.μ.; Στο ποσό αυτό περιλαμβάνεται και η κάλυψη κατά του κινδύνου σεισμού σε μια από τις πιο σεισμογενείς περιοχές του κόσμου όπως είναι η Ελλάδα

 • Ο σύγχρονος τρόπος ζωής δημιουργεί όλο και μεγαλύτερη ανάγκη για εξειδικευμένες ασφαλίσεις, όπως αστικής ευθύνης χειριστή drone (με βάση την υπ’ αριθμ. Δ/ΥΠΑ/21860/1422 απόφαση της Υ.Π.Α. - 3152/ Τεύχος Β΄/30.09.2016 ΦΕΚ), αστικής ευθύνης, κλοπής και ιδίων ζημιών ποδηλάτου, καθώς και ηλεκτρικών αυτοκινήτων;

 • Με την επιλογή κάποιου από τα προγράμματα υγείας της Εταιρίας μας, εξασφαλίζετε την απευθείας πληρωμή από την ίδια των εξόδων ενδεχόμενης νοσηλείας σας σε ένα ευρύ δίκτυο 52 συμβεβλημένων ιδιωτικών νοσοκομείων πανελλαδικά; Επίσης, έχετε στη διάθεσή σας επιπλέον ειδικές παροχές – προνόμια σε συνεργασία με τα μεγαλύτερα νοσηλευτικά ιδρύματα και διαγνωστικά κέντρα

ΠΑΝΩ
Ο ιστότοπος www.atlantiki.gr χρησιμοποιεί cookies για να μπορείτε να απολαμβάνετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία κατά την πλοήγηση σας. Εάν συμφωνείτε με την χρήση αυτών των cookies, πατήστε ΑΠΟΔΟΧΗ. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα, πατήστε στο Μάθετε Περισσότερα.