Εικόνα της Ατλαντικής Ένωσης

Πληρωμή online

Νέα υπηρεσία - Online Πληρωμή Ασφαλίστρων

Συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία για να πληρώσετε μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας τα ασφάλιστρά σας. Πατώντας το κουμπί "πληρωμή", θα μεταβείτε στο ασφαλές περιβάλλον της Alpha Bank, όπου θα συμπληρώσετε τα στοιχεία της χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας [για τις πιστωτικές κάρτες μέχρι και σε 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις].

Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε την εξόφλησή σας, πάντοτε με τις ίδιες διευκολύνσεις άτοκων μηνιαίων δόσεων [για τις πιστωτικές κάρτες], μέσω μηχανημάτων [POS] που διαθέτει δωρεάν η Εταιρία μας στους συνεργάτες της. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, ώστε να σας καθοδηγήσουμε στην ορθότερη επιλογή για εσάς.

Πληρωμή ασφαλίστρων

Συχνές Ερωτήσεις

ΠΛΗΡΩΜΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΩΝ

Με ποιούς τρόπους μπορώ να πληρώσω τα ασφάλιστρά μου;

Η ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ  ΕΝΩΣΗ,  για  την καλύτερη  εξυπηρέτησή σας, εφαρμόζει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής ασφαλίστρων:

 • Πληρωμή στον εξουσιοδοτημένο από την εταιρία Ασφαλιστικό σας Διαμεσολαβητή.
 • Ταχυπληρωμή μέσω των Ε.Λ.Τ.Α.,με την προσκόμιση του σχετικού εντύπου Πληρωμής Ασφαλίστρων, το όποιο  έχετε παραλάβει ταχυδρομικά. Συνιστούμε να φυλάσσετε την απόδειξη εξόφλησης του ταχυδρομείου, η οποία έχει ισχύ απόδειξης πληρωμής του ασφαλιστηρίου.
 • Πληρωμή μετρητών στα ταμεία των τραπεζών.Έχετε τη δυνατότητα εξόφλησης των ασφαλίστρων των συμβολαίων σας στα ταμεία όλων των τραπεζών. Αναφέρετε στον ταμία ότι η εξόφληση θα γίνει με κωδικό πληρωμής και δηλώνετε τον κωδικό που αναγράφεται στην εμπρόσθια όψη της Ειδοποίησης Πληρωμής  Ασφαλίστρων, την οποία έχετε παραλάβει ταχυδρομικά.
 • Μέσω  web banking όλων των τραπεζών, χρησιμοποιώντας τον κωδικό πληρωμής που αναγράφεται στην εμπρόσθια όψη της Ειδοποίησης Πληρωμής Ασφαλίστρων, την οποία έχετε παραλάβει ταχυδρομικά.
 • Πληρωμή με πιστωτική κάρτα: α) εφάπαξ ή μέχρι 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις μέσω του εταιρικού site atlantiki.gr, χρησιμοποιώντας τον κωδικό πληρωμής που αναγράφεται στην εμπρόσθια όψη της Ειδοποίησης Πληρωμής Ασφαλίστρων, την οποία έχετε παραλάβει ταχυδρομικά ή β) με πάγια εντολή χρέωσης. Στην περίπτωση αυτή, επιστρέφετε στην εταιρία συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο το έντυπο χρέωσης πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, με e mail στη διεύθυνση  collect@atlantiki.gr ή με Fax στο 210 74 54 244 ή ταχυδρομικά. 
 • Πληρωμή με χρεωστική κάρτα, μέσω του εταιρικού site atlantiki.gr, χρησιμοποιώντας τον κωδικό πληρωμής που αναγράφεται στην εμπρόσθια όψη της Ειδοποίησης Πληρωμής Ασφαλίστρων, την  οποία έχετε παραλάβει ταχυδρομικά.
 • Πληρωμή με πάγια χρέωση του τραπεζικού λογαριασμού σας . Στην περίπτωση αυτή, επιστρέφετε στην εταιρία συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο το έντυπο χρέωσης τραπεζικού λογαριασμού, με e mail στη διεύθυνση collect@atlantiki.gr ή με Fax στο 
  210 74 54 244 ή ταχυδρομικά.
 • Σε εντεταλμένο από την Εταιρία μας πρόσωπο ( Αθήνα & προάστια ). Τηλ. Επικοινωνίας: 210 74 54 087 – 089 .Παρέχεται η δυνατότητα εξόφλησης των ασφαλίστρων στον εισπράκτορα (και με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα), χωρίς καμία δική σας επιβάρυνση.
 • Στα κεντρικά γραφεία της Εταιρίας(ώρες λειτουργίας Δευτέρα – Παρασκευή και ώρες 08.30 π.μ. -15.30 μ.μ.)

6 Λόγοι για να μας εμπιστευτείτε

01
Εικόνα της Ατλαντικής Ένωσης 1η θέση σε αξιοπιστία μεταξύ των ασφαλιστικών εταιριών Γενικών Ασφαλίσεων & Ζωής στην Ελλάδα με Δείκτη Φερεγγυότητας 288% (αποτελέσματα 31/12/2023)
02
Εικόνα της Ατλαντικής Ένωσης Γρήγορες & απλές διαδικασίες αποζημιώσεων
03
Εικόνα της Ατλαντικής Ένωσης Συνεχής κερδοφορία 35 ετών, με παράλληλη αύξηση Ιδίων Κεφαλαίων
04
Ασφάλιση Ζωής| Ατλαντική Ένωση Ανθρώπινο Πρόσωπο
05
Εικόνα της Ατλαντικής Ένωσης Σύγχρονες Μηχανογραφικές Εφαρμογές & Πρωτοποριακές Ασφαλιστικές Παροχές
06
Εικόνα της Ατλαντικής Ένωσης Συνεργάτες και σημεία εξυπηρέτησης σε όλη την Ελλάδα
ΠΑΝΩ