Πρώτη, με 29 χρόνια συνεχούς κερδοφορίας στην ασφαλιστική αγορά η ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ!

07/01/2019

Η ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ είναι η μόνη και πρώτη εταιρία στον ασφαλιστικό Ελληνικό κλάδο που επέτυχε παράδοση συνεχούς κερδοφορίας επί 29 χρόνια!

Είναι η ασφαλιστική εταιρία που οι μέτοχοί της αντιστάθηκαν στα συνηθισμένα, επιλέγοντας τον καλύτερο τρόπο για αύξηση πωλήσεων, με την βελτίωση των προϊόντων και των βασικών μεγεθών της! Οι αριθμοί που λένε την αλήθεια κάνουν πιο γοητευτικό το έργο της ασφάλισης που υπηρετεί επί 50 χρόνια και εορτάζει εφέτος.

Η ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ είναι η μόνη και πρώτη εταιρία στον ασφαλιστικό Ελληνικό κλάδο που επέτυχε παράδοση συνεχούς κερδοφορίας επί 29 χρόνια!

Είναι η ασφαλιστική εταιρία που οι μέτοχοί της αντιστάθηκαν στα συνηθισμένα, επιλέγοντας τον καλύτερο τρόπο για αύξηση πωλήσεων, με την βελτίωση των προϊόντων και των βασικών μεγεθών της! Οι αριθμοί που λένε την αλήθεια κάνουν πιο γοητευτικό το έργο της ασφάλισης που υπηρετεί επί 50 χρόνια και εορτάζει εφέτος.

Συγκεκριμένα: είναι η ΠΡΩΤΗ σταθερά σε φερεγγυότητα (αξιοπιστία) ασφαλιστική εταιρία Γενικών Ασφαλίσεων και Ζωής στην Ελλάδα βάσει Ευρωπαϊκών προδιαγραφών με Δείκτη Φερεγγυότητας 272% συνεχώς βελτιούμενος. Το www.nextdeal.gr δημοσίευσε πίνακα στις 8 Μάϊου 2018, όπου αποδεικνύεται η πρωτιά της. Το περιθώριο φερεγγυότητας (272%) της Ατλαντικής Ένωσης με βάση το Solvency είναι παραπλήσιο με μέσο όρο βορειοευρωπαϊκών χωρών, και είναι η μόνη Ελληνική εταιρία που έχει δείκτες όπως αυτών των καλύτερων χωρών: Γερμανία 345%, Δανία 289%, Αυστρία 283%, Σουηδία 254%, Γαλλία 238%, Ιταλία 241% κ.λπ (μέσος όρος). Οι εταιρίες Ελλάδος έχουν μέσο όρο 173%.

Η Ατλαντική Ένωση με Διευθύνοντα Σύμβουλο σήμερα τον Ιωάννη Π. Λαπατά επέτυχε να συμπεριλαμβάνεται στις 50 ταχύτερα ανερχόμενες Ελληνικές επιχειρήσεις όλων των κλάδων της οικονομίας (Fortune), να είναι σύγχρονη αλλά και με διαχρονική ιστορία της διοίκησής της που γιορτάζει  έμμεσα και τα 88 χρόνια στον ασφαλιστικό χώρο και 68 ως επικεφαλής ασφαλιστικών εταιριών. Ταυτόχρονα οι μέτοχοί της της Baloise συμπλήρωσαν πάνω από 120 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα. (Η Baloise ήταν μια από τις 13 εταιρίες που ίδρυσαν το 1907 την Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος).

Κοντά σε πελάτες και συνεργάτες η Ατλαντική Ένωση διαθέτει και εντυπωσιακές διεθνείς συνεργασίες σε επίπεδο μετόχων και αντασφαλιστών (Basler, Baloise). Έχει σύγχρονες μηχανογραφικές εφαρμογές και πρωτοποριακές ασφαλιστικές παροχές, εφαρμόζει γρήγορες και απλές διαδικασίες αποζημιώσεων, εξυπηρετεί πάνω από 400.000 πελάτες (ιδιώτες-επιχειρήσεις), διαθέτει συνεργάτες και σημεία εξυπηρέτησης σε όλη την Ελλάδα και η Διεύθυνση Marketing  και Πωλήσεων, υπό τον Βασίλειο Μπακούση, με επιτυχημένο, δημιουργικό και φιλικό τρόπο προσεγγίζει τους πάντες, πελάτες και συνεργάτες, με τη φροντίδα του υψηλού επιπέδου διοικητικού προσωπικού.

Περνώντας κάποιες φορές από τα κεντρικά γραφεία τους επί της Λ. Μεσογείων 71 και Ήλιδος (πρόσφατα επεκτάθηκαν από τα 2.500 τ.μ. στα 5.000 τ.μ.), νιώθω το ανθρώπινο δυναμικό της με επικεφαλής τον σεμνό και συνετό Γιάννη Λαπατά που τους συμπεριφέρεται με σεβασμό, να αντιστέκεται στο συνηθισμένο, να δίνει τον καλύτερό του εαυτό για την εταιρία, να δουλεύουν για πρωτιές ουσίας, να «φτύνουν στις παλάμες» πριν πιάσουν δουλειά και να ρίχνονται σαν τρελοί με «σταράτη γλώσσα» στην εξυπηρέτηση συνανθρώπων! Οι ασφαλιστές συνεργάτες περιμένουν από αυτούς να ζήσουν τις οικογένειές τους και ο Βασίλης Μπακούσης γνωρίζει καλά ότι αυτό που θέλουν πελάτες και συνεργάτες είναι αποτελέσματα, εξυπηρέτηση, αλήθειες και χρήματα για την αποζημίωση και την εκπλήρωση υποσχέσεων.

Το μεγαλείο της Ατλαντικής Ένωσης που ήταν το όνειρο του ιδρυτή της Παναγιώτη Λαπατά είναι ότι στοχεύει να είναι διαφορετική με αντίσταση στα συνηθισμένα γι’ αυτό και οι δείκτες αποτελεσμάτων είναι πάντα βελτιωμένοι. Νιώθουν εχθρό τους το να είναι οι ίδιοι όλοι εκεί σ’ αυτή την εταιρία  γι’ αυτό και με νοικοκυροσύνη κάθε χρόνο «σπάνε» τα ρεκόρ τους. Ευχόμεθα από το nextdeal.gr να συνεχίζει η Ατλαντική Ένωση την όμορφη ιστορία της που αποτελεί «μια κανονική ασφαλιστική πώληση» χρήσιμη σε όλους! Δείτε τους πίνακες που επιβεβαιώνουν όσα γράψαμε.   Ε.Σ.

 


LA BALOISE - Θαλασσασφαλιστήριο εμπορευμάτων του ατμόπλοιου «ΕΛΕΝΗ» από Πειραιά προς Θεσσαλονίκη, 1936 (από το βιβλίο «Συλλεκτικά Ασφαλιστήρια, με Ιστορία και Καλλιτεχνική Αξία από τον 19ο έως τον 20ο Αιώνα» των Εκδόσεων Μίλητος και των Εκδόσεων Σπύρου)

Πηγή:https://www.nextdeal.gr/

ΠΑΝΩ

Αναζήτηση όρων συμβολαίου

Εισάγετε τον 16ψήφιο κωδικό & παραλάβετε σε ηλεκτρονική μορφή τους όρους του συμβολαίου σας: