Η ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ, για 5η χρονιά πρώτη σε φερεγγυότητα. Διατηρεί παράδοση συνεχούς κερδοφορίας επί 32 έτη!

12/01/2022

Εμπνέοντας ασφάλεια, για περισσότερο από 50 χρόνια η ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ, αντικρίζει το 2022 , με αισιοδοξία και ρεαλισμό που της επιτρέπουν τα οικονομικά στοιχεία της και οι εντυπωσιακές διεθνείς συνεργασίες σε επίπεδο μετόχων και αντασφαλιστών!  Μεταξύ των μετόχων της, περιλαμβάνεται και ο ασφαλιστικός οργανισμός  Basler (από το 1973),  μέλος του Oμίλου της κορυφαίας Eλβετικής τράπεζoασφαλιστικής εταιρείας  Baloise και ενός από τα 13 ιδρυτικά μέλη της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος το 1907, με παρουσία μεγαλύτερη των 120 ετών στον ελληνικό χώρο.

Η ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ , για 5η χρονιά πρώτη σε φερεγγυότητα . Διατηρεί παράδοση συνεχούς κερδοφορίας επί 32 έτη!

 Εμπνέοντας ασφάλεια, για περισσότερο από 50 χρόνια η ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ, αντικρίζει το 2022 , με αισιοδοξία και ρεαλισμό που της επιτρέπουν τα οικονομικά στοιχεία της και οι εντυπωσιακές διεθνείς συνεργασίες σε επίπεδο μετόχων και αντασφαλιστών!  Μεταξύ των μετόχων της, περιλαμβάνεται και ο ασφαλιστικός οργανισμός  Basler (από το 1973),  μέλος του Oμίλου της κορυφαίας Eλβετικής τράπεζoασφαλιστικής εταιρείας  Baloise και ενός από τα 13 ιδρυτικά μέλη της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος το 1907, με παρουσία μεγαλύτερη των 120 ετών στον ελληνικό χώρο.

Τα στοιχεία, που δικαιώνουν αυτούς που την επέλεξαν, ως συνεργάτες διαμεσολαβητές ή ως πελάτες, είναι όλα διάφανα στην ταυτότητα της εταιρείας ( https://www.atlantiki.gr/etaireia ) . Εκεί ο αναγνώστης θα βρει την Ατλαντική Ένωση σε αριθμούς, την έκθεση φερεγγυότητας και χρηματοοικονομικής κατάστασης, την ετήσια οικονομική κατάσταση 2020 και όλων των ετών, τους λόγους για να  την εμπιστευτεί κάποιος, τα προγράμματα για ιδιώτες , επαγγελματίες και επιχειρήσεις, λεπτομέρειες και ιστορικό της εταιρείας , αναλυτικές οδηγίες εξυπηρέτησης (νοσοκομεία συμβεβλημένα, οδική βοήθεια - φροντίδα , φιλικό διακανονισμό , συνεργεία συνεργαζόμενα κ.λπ.)

 Το Νextdeal.gr επιθυμεί να προβάλει κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία:

  • Είναι πρώτη σε φερεγγυότητα (αξιοπιστία ) ασφαλιστική εταιρεία Γενικών Ασφαλίσεων και Ζωής χωρίς την χρήση μεταβατικών μέτρων (Δείκτης φερεγγυότητας 275,42% με 31-12-2020.) Αυτό σημαίνει ότι διαθέτει κεφάλαια σχεδόν τρεις φορές περισσότερο από το απαιτούμενο ελάχιστο επίπεδο απαίτησης για κάθε ασφαλιστική εταιρία που είναι 100%.  Το επίτευγμα συμβαίνει για 5η συνεχή χρονιά και είναι παραπλήσιο με βορειοευρωπαϊκές εταιρείες και χώρες όπως η Γερμανία με σταθμισμένο μέσο όρο 300%, την Γαλλία 243%, την Αυστρία 246%, την Δανία 272%, Ιταλία 240%, Ισπανία 235%, Σουηδία 256%...
  •  Διατηρεί παράδοση συνεχούς κερδοφορίας 32 ετών με παράλληλη αύξηση Ίδιων κεφαλαίων.
  •  Εξυπηρετεί πάνω από 400.000 πελάτες (ιδιώτες και επιχειρήσεις).
  • Διαθέτει συνεργάτες και σημεία εξυπηρέτησης σε όλη την Ελλάδα.

  • Έχει δημιουργήσει μία «φιλοσοφία αφοσίωσης και εντιμότητας» προς συνεργάτες και πελάτες, με μία ακέραιη, σταθερή Διοίκηση και Στελέχη γεμάτα γνώση και εμπειρία καθώς και με «ασφαλιστές πρώτης γραμμής» επαγγελματίες, πιστούς στην εταιρεία και τον ασφαλιστικό θεσμό. Μεγάλης αξίας η παρουσία και προσφορά με σοφία και σύνεση, του Βασίλη Μπακούση στις σχέσεις του με τα Δίκτυα Πωλήσεων, φιλική παρουσία και δημιουργικές επαφές με την ασφαλιστική ελληνική κοινότητα.
  •  Στα ίδια κεφάλαια έχει αύξηση 5,21% στο τελευταίο έτος και 3.699% στα περασμένα 22 έτη ,στις επενδύσεις 4,20% αύξηση ενώ ακόμη  1.102% στα 22 έτη. Σε σχέση με τον ανταγωνισμό η ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ υπερτερεί με μεγάλες διαφορές.
  •  Η Ατλαντική Ένωση γιορτάζει εφέτος μισό αιώνα και ένα χρόνο, ενώ παράλληλα η Διοίκηση, η οικογένεια Λαπατά (Νότης και Γιάννης) γιορτάζει τα 91 χρόνια στον ασφαλιστικό χώρο και τα 71 χρόνια ως επικεφαλής Ασφαλιστικών  Εταιρειών 

 Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος στην Ατλαντική Ένωση κ. Ιωάννης Π. Λαπατάς , που από το 1989 έως σήμερα έφερε στην εταιρεία μια σύγχρονη αντίληψη οργάνωσης, δίνει έμφαση στην ανάπτυξη για εξυπηρέτηση του πελάτη, που είναι και ο κύριος λόγος που ανέδειξαν την εταιρεία στις κορυφαίες Ελληνικές εταιρείες. Αυτό είναι και ένα υπόδειγμα «πώλησης» , που καμιά τεχνική πωλήσεων και Marketing δεν μπορεί να είναι καλύτερη . Δηλαδή το παν είναι η εξυπηρέτηση του πελάτη, που δείχνει ότι η ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ νοιάζεται να δώσει εισιτήριο ΠΡΩΤΗΣ ΘΕΣΕΩΣ στο ασφαλιστικό ταξίδι του πελάτη της!  

Με τον πελάτη και συνεργάτη στο πλευρό της , η ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ,  οδεύει προς το 2022,  μεταδίδοντας αισιοδοξία και πίστη ότι το «Έλα στην Ατλαντική Ένωση»  είναι καλό για τον πελάτη στην κοινωνία που αναζητά και ονειρεύεται κάποιον να  ακουμπήσει κάπου με ασφάλεια στην πράξη και ασφαλώς αποτελεί και τον καλύτερο τρόπο να προωθήσεις μία εταιρεία. Η επιτυχία της ως τώρα, είναι και η καλύτερη απόδειξη ότι αντιστάθηκε στο συνηθισμένο και εφήμερο τόσων και τόσων εταιρειών που ήρθαν και χάθηκαν,  και παρέμεινε αντέχοντας στον χρόνο!  Ο Ιωάννης Λαπατάς όπως και ο πατέρας του Νότης, ενδιαφερόταν πρωτίστως για τον άνθρωπο συνεργάτη ή πελάτη, έχοντας επίγνωση της ανθρώπινης φύσης και κυρίως ασκώντας ανθρώπινο management με ανθρώπινες αξίες. Έκαναν αύξηση πωλήσεων με βελτίωση του προϊόντος «ασφάλιση» και όχι κυρίως μέσω διαφημιστικής επικοινωνίας «που δεν τα λέει όλα».  

Τέλος, το Νextdeal.gr , ευχόμενο συνέχιση του έργου της Ατλαντικής Ένωσης με υγεία και επιτυχίες, ξαναεπισημαίνει τον «έξυπνο» τρόπο που η εταιρία επενδύει τα κέρδη της.  Δημιουργεί υλικά και πνευματικά αποθέματα, για δύσκολους καιρούς για να μακροημερεύει αυτή και οι άνθρωποι της , αφήνοντας τους ανταγωνιστές της να ριψοκινδυνεύουν απερίσκεπτα ενώ αυτή διαλαλεί  ότι είναι «Η ασφαλιστική εταιρία που βρίσκεται πάντα κοντά σας με δυναμική παρουσία μισού αιώνα !»  Ε.Σ.

www.nextdeal.gr

ΠΑΝΩ

Αναζήτηση όρων συμβολαίου

Εισάγετε τον 16ψήφιο κωδικό & παραλάβετε σε ηλεκτρονική μορφή τους όρους του συμβολαίου σας: