Συνάντηση της διοίκησης της Ατλαντικής Ένωσης με στελέχη του ομίλου Baloise

22/07/2018

Την Ατλαντική Ένωση επισκέφθηκαν στελέχη του ομίλου Baloise  (μετόχου της εταιρίας) με επικεφαλής τον κ. Peter Zutter, υπεύθυνο διεθνών δραστηριοτήτων του ομίλου της Baloise.

Την Ατλαντική Ένωση επισκέφθηκαν στελέχη του ομίλου Baloise  (μετόχου της εταιρίας) με επικεφαλής τον κ. Peter Zutter, υπεύθυνο διεθνών δραστηριοτήτων του ομίλου της Baloise. Στην αποστολή συμμετείχαν επίσης οι κ.κ. Otmar Bodner CEO της Baloise Αυστρίας και Romain Braas CEO της Baloise Λουξεμβούργου. Στόχος της επίσκεψης ήταν η ενημέρωση των μεθόδων που χρησιμοποιεί η διοίκηση της ΑΤΛΑΝΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ που την αναδεικνύουν την πιο κερδοφόρα εταιρία του Ομίλου Baloise.

Είναι πολύ σημαντική στιγμή και για την Ατλαντική Ένωση αλλά και για την Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά, που μέσα στους κόλπους της έχει ένα παράδειγμα προς μίμηση για μεγάλες χώρες και αγορές από μια Ελλάδα που ασφυκτιά από την οικονομική κρίση.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας κος Ιωάννης Λαπατάς, δήλωσε ότι η παρουσία των στελεχών του ομίλου Baloise, αποτελεί τιμή για την Ατλαντική Ένωση αλλά και αναγνώριση των προσπαθειών των ανθρώπων της σε μια περίοδο από τις δυσκολότερες του ασφαλιστικού κλάδου.

Η ανταλλαγή επισκέψεων μεταξύ στελεχών του ομίλου Baloise και της Ατλαντικής Ένωσης θα συνεχιστούν στο μέλλον με στόχο την περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των δυο εταιριών.

ΠΑΝΩ