Δωρεά υπολογιστών σε Δημοτικό Σχολείο

03/03/2023

Η Ατλαντική Ένωση διέθεσε τρεις υπολογιστές στο Δημοτικό Σχολείο Χαρακοπιού Μεσσηνίας

Οι επιχειρήσεις, παρά τον έντονα οικονομικό χαρακτήρα τους, δεν παύουν να αποτελούν ένα διαχρονικό στήριγμα της κοινωνίας. Από τους αρχαίους χρόνους μέχρι και σήμερα με τις χορηγίες τους, άλλες περισσότερο και άλλες λιγότερο, μεριμνούν για την κάλυψη καθημερινών αναγκών των συνανθρώπων μας.

Η Ατλαντική Ένωση, η μοναδική πολυεθνική ασφαλιστική εταιρία με τη σταθερή Ελληνική Διοίκηση, φροντίζει σε όλη τη διαδρομή της να βρίσκεται κοντά στην κοινωνία μας. Με μια νέα της κίνηση, αυτή της χορηγίας τριών πλήρων υπολογιστών (μονάδα, οθόνη, περιφερειακά στοιχεία) προς το εκπαιδευτικό προσωπικό και τη μαθητική κοινότητα του Χαρακοπιού Μεσσηνίας, δείχνει την ευαισθησία της στο φυτώριο, στην ελπίδα της ελληνικής κοινωνίας, που δεν είναι άλλη από τη νέα γενιά.

Αυτή τη γενιά η Ατλαντική Ένωση τη στηρίζει από τα πρώτα μαθητικά της βήματα, μέχρι και την αποφοίτησή της από τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, όπως άλλωστε έγινε πολύ πρόσφατα με τη συμμετοχή της στην εκδήλωση “Ημέρες Καριέρας Ο.Π.Α.” που διοργανώθηκε από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Οι ενέργειες αυτές έρχονται να προστεθούν σε άλλες, γενικότερης φύσης, όπως για παράδειγμα τη στήριξη ευπαθών ομάδων (αποστολή υγειονομικού υλικού στους ακρίτες του Έβρου και σε σχολεία της Β. Ελλάδας) και τη συμμετοχή της στην αγορά μηχανήματος μακράς υποστήριξης καρδιάς και πνευμόνων στο Νοσοκομείο “Σωτηρία” αξίας €130.000.

Πεποίθηση όλων των ανθρώπων της Εταιρίας μας είναι ότι, η Ασφαλιστική Αγορά αποτελεί οργανικό μέλος της κοινωνίας μας, όταν μάλιστα εξ ορισμού οι ασφαλιστικές επιχειρήσεις είναι εκείνες που βρίσκονται κοντά σε ιδιώτες και επιχειρήσεις βοηθώντας να ανακάμψουν μετά από κάθε ζημιογόνο περιστατικό

ΠΑΝΩ

Αναζήτηση όρων συμβολαίου

Εισάγετε τον 16ψήφιο κωδικό & παραλάβετε σε ηλεκτρονική μορφή τους όρους του συμβολαίου σας: