Ευχαριστίες προς την Ατλαντική Ένωση

09/05/2023

Η επιστολή που ακολουθεί αφορά αναδημοσίευση από το www.nextdeal.gr 8/5/2023, 16.24μ.μ., με συνοδευτικό σχόλιο των διαχειριστών της ιστοσελίδας: “Ευχαρίστως, δημοσιεύουμε επιστολή πελάτη κ. Μιχάλη Δαμανάκη, ασφαλισμένου στο πρακτορείο του κ. Άγγελου Νικολόπουλου, κλάδου πυρός της εταιρίας ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΈΝΩΣΗ για αποζημίωση κατοικίας του που έλαβε στις 09.07.2022”

Ευχαριστήρια επιστολή

Ποτέ δεν είναι αργά να απευθύνεις ένα μεγάλο ευχαριστώ εκεί που το αξίζουν.

Απλά πρέπει να έρθει η κατάλληλη στιγμή .

Τον Ιούλιο του 2022 όταν η καταστροφική δασική πυρκαγιά της Πεντέλης έφτασε και στη γειτονιά μας, δυστυχώς έπληξε σοβαρά και την κατοικία μας, μαζί με πολλές άλλες.

Το αποτέλεσμα, Δόξα τω Θεώ , ήταν να έχουμε μόνο υλικές ζημιές αλλά σοβαρές,
για την αποκατάσταση των οποίων δεν Θα αρκούσαν οι οικονομικές μας δυνατότητες.

Δοξάζουμε το Θεό που είχαμε ασφαλίσει το σπίτι μας σε μία σπουδαία και αξιόπιστη, όπως αποδείχθηκε ασφαλιστική εταιρεία την "ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΈΝΩΣΗ " και ιδιαίτερως την κα Κωσταρέλου Βούλα και την ομάδα της.

Επίσης, το διαμεσολαβητικό ασφαλιστικό γραφείο του
κ. Άγγελου Νικολόπουλου στην Παλλήνη, από την πρώτη στιγμή στάθηκε στο πλευρό μας, και έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες να μας στηρίξει και να μας καθοδηγήσει σωστά .

Την επομένη κιόλας ημέρα ήρθε ο αρμόδιος πραγματογνώμων, ο όποιος κατέγραψε τις ζημίες, κατέθεσε την έκθεση του και σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα η ασφαλιστική εταιρεία μας κατέβαλε το αναλογούν ασφαλιστικό πόσο, χωρίς πολλές και
Χρονοβόρες γραφειοκρατικές διαδικασίες.

Σήμερα, με ηρεμία, και αφού η αποκατάσταση της κατοικίας μας, έχει προχωρήσει σε σημαντικό βαθμό, μπορούμε να απευθύνουμε σε όλους τους ανωτέρω , προσωπικά αλλά και στις εταιρείες τους έναν μεγάλο καρδιακό Ευχαριστώ.

Μ.Δ.
ΠΑΛΛΉΝΗ»

ΠΑΝΩ

Αναζήτηση όρων συμβολαίου

Εισάγετε τον 16ψήφιο κωδικό & παραλάβετε σε ηλεκτρονική μορφή τους όρους του συμβολαίου σας: