Συμμετοχή της εταιρίας μας στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης Συναλλαγών Καρτών Βonus της Alpha Bank

06/06/2018

Σας υπενθυμίζουμε τη συμμετοχή της Εταιρίας μας στο επιτυχημένο “Πρόγραμμα Επιβράβευσης Συναλλαγών Bonus”, της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ALPHA, που παρέχει τη δυνατότητα προνομιακών παροχών στους πελάτες που διαθέτουν κάρτα ALPHA BONUS.

 

 

Σας υπενθυμίζουμε τη συμμετοχή της Εταιρίας μας στο επιτυχημένο “Πρόγραμμα Επιβράβευσης Συναλλαγών Bonus”, της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ALPHA, που παρέχει τη δυνατότητα προνομιακών παροχών στους πελάτες που διαθέτουν κάρτα ALPHA BONUS.

Πιο Συγκεκριμένα:

1. Συγκέντρωση πόντων με χρήση κάρτας για εξόφληση συμβολαίου

Οι πελάτες μας κερδίζουν 2 πόντους για κάθε ευρώ [1€ = 2 BONUS πόντοι], που χρεώνεται στην κάρτα τους για εξόφληση του συμβολαίου της ΑΤΛΑΝΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

 

2. Εκπτώσεις με την εξαργύρωση πόντων για άμεση εξόφληση συμβολαίων

Οι πελάτες μας μπορούν να πετύχουν έκπτωση στα ασφάλιστρά τους μέσω εξαργύρωσης Bonus πόντων, σε οποιοδήποτε ασφαλιστικό συμβόλαιο κλάδου Αυτοκινήτων, Ζωής, Υγείας και Περιουσίας, ως εξής:

5.000 Bonus πόντοι = έκπτωση € 10

10.000 Bonus πόντοι = έκπτωση € 20

20.000 Bonus πόντοι = έκπτωση € 40

25.000 Bonus πόντοι = έκπτωση € 50

 

Για κάθε επιπλέον πληροφορία σχετικά με το πρόγραμμα Bonus της Τράπεζας ALPHA, μπορείτε να ενημερώνεστε στο τηλέφωνο 210-7454083 κα Κουργιτάκου.

Πιστεύουμε ότι αυτός ο πρωτοποριακός τρόπος πληρωμής με κάρτες Bonus της Alpha Bank, μπορεί να βοηθήσει την προσέγγιση στην απολαβή των προνομίων του Μεγαλύτερου Προγράμματος Επιβράβευσης Συναλλαγών Bonus.

Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι η εταιρία μας παρέχει τη δυνατότητα στους πελάτες της να πληρώνουν τα ασφάλιστρα των συμβολαίων τους και μέσω της πιστωτικής [μέχρι και σε 12 μηνιαίες άτοκες δόσεις] ή της χρεωστικής τους κάρτας.

 

ΠΑΝΩ