Η ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ συμμετέχει ενεργά στις εκδηλώσεις της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος

15/07/2018

Στις 14 Φεβρουαρίου 2014 πραγματοποιήθηκε η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος στο Μέγαρο Μουσικής. Στο πλαίσιο αυτής διοργανώθηκε από την Ένωση εκδήλωση με θέμα: «Η εποπτεία Εγγυητής της Αξιοπιστίας της Ασφαλιστικής Αγοράς».

Στην εκδήλωση αυτή παραβρέθηκαν περισσότεροι από 500 προσκεκλημένοι, μεταξύ των οποίων στελέχη του πολιτικού και οικονομικού χώρου, της ασφαλιστικής αγοράς, του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και των ΜΜΕ (με τη συμμετοχή και του ασφαλιστικού Τύπου).

Από τους επίσημους προσκεκλημένους που τίμησαν τη συνάντηση με τις εισηγήσεις τους, ξεχωρίζει ο Gabriel Bernardino, Πρόεδρος της EIOPA, ο οποίος αναφέρθηκε στο ρόλο που καλείται να παίξει στην οικονομία τόσο η αξιόπιστη ασφαλιστική αγορά όσο και η Εποπτική Αρχή με τους κανόνες που θεσπίζει και εφαρμόζει.

Επίσης, τη συνάντηση χαιρέτισαν με τις ομιλίες τους στελέχη της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης, ο Πρόεδρος της ΕΑΕΕ, κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, ο οποίος αναφέρθηκε στην αξιοπιστία της ασφαλιστικής αγοράς, την οποία θωρακίζει το νέο ευρωπαϊκό θεσμικό πλαίσιο και η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τη βράβευση  της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας & Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας για την προσφορά της και τις επιτυχίες της στην καταπολέμηση του οργανωμένου οικονομικού και ηλεκτρονικού εγκλήματος από τον κ. Ι. Λαπατά, Γεν. Γραμματέα ΕΑΕΕ και τον κ. Ν. Μακρόπουλο, Πρόεδρο της Επιτροπής Διεθνών & Δημοσίων Σχέσεων ΕΑΕΕ

Φωτογραφίες Εκδήλωσης

ΠΑΝΩ