Με δείκτες φερεγγυότητας (βάσει Solvency) Βορειοευρωπαϊκών Εταιρειών, η ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ξεκινά το 2021!

30/12/2020

Με δείκτες φερεγγυότητας (βάσει Solvency) Βορειοευρωπαϊκών Εταιρειών, η ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ξεκινά το 2021!

Ο δείκτης φερεγγυότητας των Ασφαλιστικών Εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική Αγορά, με βάση την Οδηγία SOLVENCY II, επιτρέπει σε κάθε ενδιαφερόμενο να αξιολογήσει την εταιρεία με την οποία επιλέγει να συνεργαστεί, υποστηρίζει η ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ, που με στοιχεία 31.12.2019, διαθέτει το υψηλότερο ποσοστό (270,42%), ανεβαίνοντας στην 1η θέση για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, μεταξύ των Ασφαλιστικών Εταιρειών Γενικών Ασφαλίσεων και Ζωής, που εργάζονται στην Ελλάδα.

Δεν προσφέρουμε απλά ασφάλειες, εμπνέουμε ασφάλεια, αυτή είναι η δουλειά μας», λένε οι άνθρωποί της, και το κάνουμε για περισσότερα από 50 χρόνια».

Η Διοίκηση της Εταιρείας διαθέτει τεράστια εμπειρία και διαχρονικά βρίσκεται κοντά σε πελάτες και συνεργάτες. Η ιστορική διαδρομή της οικογένειας Λαπατά, του Νότη και Γιάννη, μετρά 90 χρόνια στον ασφαλιστικό χώρο (τα 70 ως επικεφαλής εταιρειών). Μαζί της γιορτάζουν και οι σταθεροί στο χρόνο μέτοχοί της, τα 48 χρόνια συνεργασίας, θυμίζοντας ακόμη ότι  Baloise είναι στην Ελλάδα από το τέλος του 19ου αιώνα και μάλιστα ήταν μία από τις 13 εταιρείες που ίδρυσαν, το 1907, την Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος (Πηγή: Ευάγγ. Σπύρου, Συλλεκτικά Ασφαλιστήρια με Ιστορική και Καλλιτεχνική Αξία). Στους  μετόχους της ΑΤΛΑΝΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ είναι και η Basler (από το 1978) και η Baloise.

Διαβάστε και μερικά ακόμα στοιχεία για την ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ:

  • Έχει συνεχή κερδοφορία για 31 χρόνια, με παράλληλη αύξηση ιδίων κεφαλαίων (αύξηση 1998-2009: 3.511%
  • Εξυπηρετεί 400.000 πελάτες, ιδιώτες και επιχειρήσεις.
  • Διαθέτει συνεργάτες και σημεία εξυπηρέτησης σε όλη την Ελλάδα.
  • Οι επενδύσεις της είχαν αύξηση 261% το 2019-2018 και 1.053,1% απότο 1998 έως το 2019.
  • Οι κεντρικές υπηρεσίες της στεγάζονται σε ιδιόκτητο μέγαρο 5.000 τ.μ. στη Λεωφόρο Μεσογείων 71 & Ήλιδος, στην Αθήνα.
  • Πραγματοποιεί ενέργειες εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Η φιλοσοφία αφοσίωσης και εντιμότητας προς τους πελάτες, συνεργάτες και μετόχους της, καθιστούν την ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ μια ξεχωριστή και νοικοκυρεμένη εταιρεία, καλή επιλογή καριέρας επαγγελματιών και σταθερή εργοδότρια εταιρεία για τα στελέχη της, σε περιβάλλον παρατεταμένης αβεβαιότητας. Η σταράτη γλώσσα» του Διευθυντή Marketing και Πωλήσεων και μέλους του Δ.Σ. κ. Βασίλη Μπακούση, αναδύει ένα συναίσθημα ντομπροσύνης και φιλότιμου», που έχει πρωτεύουσα αξία στον κόσμο των Πωλήσεων και Σχέσεων με το πλήθος πελατών. Μετράει σήμερα να έχεις τον δικό σου άνθρωπο» στην σκληρή εργασία των Ασφαλειών. 

Ο κ. Γιάννης Λαπατάς γνωρίζει καλά ότι είναι μεγαλείο να είσαι διαφορετικός από τα συνηθισμένα και το μυστικό επιτυχίας του είναι η ευγένεια και ο σεβασμός στους ανθρώπους, που οδηγούν στο να μην τον εγκαταλείπουν και να τον εκτιμούν, μέσα κι έξω από τη δουλειά. 

Η συμπεριφορά του Γιάννη Λαπατά, Διευθύνοντος Συμβούλου της ΑΤΛΑΝΤΙΚΗΣ είναι αληθινή, γοητευτική και ειλικρινής με τους συναδέλφους του στην ασφαλιστική αγορά και στο Δ.Σ της ΕΑΕΕ όπου καταθέτει δημιουργικές προτάσεις και αγώνες υπέρ του ασφαλιστικού θεσμού. Δεν ενδιαφέρεται να λένε οι άλλοι "τι ωραία που τα λέει" αλλά πως θα βαδίσουν όλοι στο δημιουργικό έργο, όπως δημιουργικό είναι και το συνολικό έργο της εταιρίας του. Όταν συζητάς μαζί του δεν βλέπεις και δεν ακούς μόνο, αλλά και "γεύεσαι" εικόνες απλότητας, σιγουριάς, ασφάλειας που εκπροσωπεί και πεποίθηση ότι "ξέρει περισσότερα από τους άλλους"...και από τα μαθήματα στις οικονομικές επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και την Αγγλική ασφαλιστική αγορά που και αυτά έφεραν στην εταιρία σύγχρονη αντίληψη οργάνωσης και καλύτερη εξυπηρέτηση στον πελάτη.

Ευχόμαστε ο Θεός και στο 2021 να ευλογήσει τους ανθρώπους που εργάζονται στην ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ δίνοντας υγεία και προκοπή επαναλαμβάνοντας και την ευχή του Μεγάλου Βασιλείου που εορτάζουμε την Πρωτοχρονιά και λένε οι ιερείς: "Τὰ ταμεῖα αὐτῶν ἔμπλησον παντὸς ἀγαθοῦ" (Γέμισε τις "αποθήκες τους με κάθε αγαθό).

Ευάγγελος Γ. Σπύρου

Ο κ. Γιάννης Λαπατάς

www.nextdeal.gr

ΠΑΝΩ

Αναζήτηση όρων συμβολαίου

Εισάγετε τον 16ψήφιο κωδικό & παραλάβετε σε ηλεκτρονική μορφή τους όρους του συμβολαίου σας: