Εικόνα της Ατλαντικής Ένωσης

Η Ατλαντική Ένωση ανακοινώνει τα αποτελέσματά της και επιβραβεύει τους ανθρώπους της!

10/04/2024

Η Διοίκηση της Ατλαντικής Ένωσης, με την ευκαιρία της δημοσιοποίησης των νέων εκθέσεων φερεγγυότητας των ασφαλιστικών εταιριών και την επιτυχία κατάκτησης για 8η συνεχή χρονιά της πρώτης θέσης μεταξύ των ασφαλιστικών εταιριών Γενικών Ασφαλίσεων & Ζωής (με Δείκτη Φερεγγυότητας 288% - 31/12/2023)

Η Διοίκηση της Ατλαντικής Ένωσης, με την ευκαιρία της δημοσιοποίησης των νέων εκθέσεων φερεγγυότητας των ασφαλιστικών εταιριών και την επιτυχία κατάκτησης για 8η συνεχή χρονιά της πρώτης θέσης μεταξύ των ασφαλιστικών εταιριών Γενικών Ασφαλίσεων & Ζωής (με Δείκτη Φερεγγυότητας 288% - 31/12/2023), διοργάνωσε εορταστική εκδήλωση στο roof garden των ιδιόκτητων γραφείων της, στην οποία παραβρέθηκε σύσσωμο το Προσωπικό της Εταιρίας.

Η συνάντηση ξεκίνησε με ομιλία του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Ιωάννη Λαπατά, ο οποίος αφού αρχικά ευχαρίστησε τους Εργαζόμενους για τη συμμετοχή τους στην ανάπτυξη της Εταιρίας και στα ιδιαίτερα αξιόλογα αποτελέσματά της (παραγωγικά και οικονομικά), στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πορεία των 54 ετών και τις Αρχές της Εταιρίας, στο σεβασμό που έχει κερδίσει μεταξύ Εργαζομένων, Συνεργατών και Πελατών, καθώς και στην καταξίωσή της μέσω της κατάκτησης δεσπόζουσας θέσης στη συνείδηση φίλων και ανταγωνιστών.

Η Ατλαντική Ένωση, με βάση τον πολυεθνικό της χαρακτήρα αλλά με εφαλτήριο τη σταθερή Ελληνική της Διοίκηση, είχε πάντα και συνεχίζει να έχει, ως ένα από τα πλέον σοβαρά μελήματά της, τη δημιουργία ενός εργασιακού περιβάλλοντος (με ευρύτερη έννοια από αυτή του χωροταξικού), που θα βοηθήσει στην περαιτέρω οικοδόμηση της ομαδικής εργασίας αλλά και της αίσθησης του να ανήκουν όλοι οι Εργαζόμενοι σε μια μεγάλη επαγγελματική οικογένεια.

Έτσι λοιπόν, ο κ. Ιωάννης Λαπατάς προχώρησε στην ανακοίνωση σημαντικών αποφάσεων για παροχή κινήτρων και διευκολύνσεων προς τους Εργαζόμενους, όπως για παράδειγμα τη διαμόρφωση νέων ελκυστικών προτάσεων για την ασφάλιση των περιουσιακών στοιχείων τους, τη θεσμοθέτηση υβριδικού μοντέλου εργασίας που περιλαμβάνει συνδυασμό φυσικής παρουσίας και τηλεργασίας, καθώς και την επανέναρξη της λειτουργίας του χώρου εστίασης, ο οποίος αναβαθμίστηκε και εξοπλίστηκε με νέες εγκαταστάσεις και συσκευές. Παράλληλα, με στόχο την όσο το δυνατό πιο άνετη, ευχάριστη και αποδοτική παραμονή σε όλους τους χώρους εργασίας, κάθε όροφος εμπλουτίστηκε με ακόμα περισσότερες ανέσεις.

Μετά το πέρας της ομιλίας του κ. Ιωάννη Λαπατά, η εκδήλωση συνεχίστηκε σε χαλαρό κλίμα, με πρόσβαση σε πλούσιο μπουφέ, υπό τη συνοδεία μουσικής, πλαισιωμένης με πολλή συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των παραβρισκόμενων.

Τόσο τα νέα που ανακοινώθηκαν, όσο κυρίως η ζεστή και συναισθηματική ατμόσφαιρα που επικράτησε, δημιούργησαν ένα πολύ ευχάριστο κλίμα. Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι κ.κ. Μπακούσης (Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing), Μπαχαρόπουλος (Εντεταλμένος Σύμβουλος), καθώς και ο κ. Νότης Λαπατάς, εκπρόσωπος και εκφραστής της τρίτης γενιάς Διοίκησης της Εταιρίας. Ο κ. Νότης Λαπατάς, μετά την ολοκλήρωση των Πανεπιστημιακών Σπουδών σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο, εργάζεται στην Εταιρία συνεχίζοντας τη βαριά κληρονομιά της ιστορίας της οικογένειας. 

 

ΠΑΝΩ

Αναζήτηση όρων συμβολαίου

Εισάγετε τον 16ψήφιο κωδικό & παραλάβετε σε ηλεκτρονική μορφή τους όρους του συμβολαίου σας: